Ånden fra 1899

De seneste år er den danske madkultur blevet revolutioneret – og nu skal forholdene for de ansatte følge med! God dansk mad bør gå hånd i hånd med gode danske arbejdsvilkår.

Vi har allerede indgået en overenskomst med 3F, som sikrer vores ansatte bedre løn end den gængse overenskomst. Det er kun rimeligt – vores ansatte er blandt de dygtigste i branchen.

Navnet 1899 henviser til Septemberforliget, der populært kaldes “arbejdsmarkedets grundlov.” Det har været med til at skabe gode forhold i de fleste dele af det danske arbejdsmarked – nu er det restaurationsbranchens tur!

Ejere og køkkenchef

Bag facaden

Sinem Dybvad Demir er uddannet tjener og har bl.a. arbejdet som restaurantchef i Mikkeller Færgekroen (i Tivoli) – og som tjener på en lang række restauranter bl.a. Restaurant Puk og Restaurant Kronborg.

Rune Dybvad Demir er uddannet cand.soc i politik og Administration kombineret med Historie (RUC, 2019). Rune har arbejdet i flere år med interessevaretagelse og kommunikation.

Køkkenchef Alexandra Jægerstrøm er udlært hos den ikoniske smørrebrødsdronning, Ida Davidsen. Jægerstrøm har siden arbejdet på flere af de førende smørrebrødsrestauranter – heriblandt syv år hos Restaurant Schønnemann.

Det der gør Restaurant 1899 bedre end mange andre, er i høj grad de dygtige ansatte. 
Vi har en sammensætning af ansatte i alle aldre, der alle har det tilfælles at brænde for den danske madkultur, og for den gode oplevelse.

Vi har en høj faglighed, som vi er meget stolte af, og vi glæder os til at I får kendskab til hver og en af de unikke talenter vi har.

Hvad det handler om

Smørrebrødet

Hos Restaurant 1899 er smørrebrødet af højeste kvalitet. Brødet får vi fra Gilleleje Havn. Resten af maden laves fra bunden i eget køkken, hvor vi altid bruger friske råvarer.

Det er to menukort: det faste og et sæsonbestemt. I det faste ved du hvad du får; de klassiske stykker smørrebrød – tilsat et par af køkkenchefens egne opfindelser.

Det sæsonbestemte vil tage udgangspunkt i årstidens råvarer – og der vil derfor altid være nye smagsoplevelser ved hver årstid.

Stedet

Et folkeligt åndehul

1899 er en restaurant, hvor både mad og stemning er i top. Betjeningen er på dansk – og atmosfæren er afslappet.

Restauranten er ideel til både forretningsfrokoster, julefrokoster eller andre hyggelige stunder, hvor der er brug for god med i gode rammer.